Ballonvouwen

Maak uw feest onvergetelijk met prachtige ballonfiguren gemaakt door ZippieZ

Er zijn verschillende pakketten om uit te kiezen zodat ieder kind op elk feest blij gemaakt kan worden met een verrassende balloncreatie. Op feesten met veel kinderen kan er gekozen worden voor de een- of twee-ballon figuren en op kleinere kinderfeestjes kunnen de figuren uit meerdere ballonnen bestaan zodat ieder kind een unieke creatie mee naar huis kan nemen.

 

Prijzen: 

Ballonvouwen per uur: € 70,-(Ballonfiguren kunnen van eenvoudig naar uitgebreid, dit is afhankelijk van het aantal kinderen) LET OP: het gaat niet om een act of voorstelling! De kinderen kunnen om beurten een ballonfiguur kiezen die te plekke gemaakt wordt voor ze.

Combi ballonvouwen met schminken alleen mogelijk vanaf 1,5 uur: € 110,- (ballonfiguren en schminkvoorbeelden kunnen van eenvoudig naar uitgebreid, dit is afhankelijk van het aantal kinderen) 

Combi schminken, glittertattoos en ballonvouwen alleen mogelijk vanaf 1,5 uur: € 115,- (ballonfiguren en schminkvoorbeelden kunnen van eenvoudig naar uitgebreid, dit is afhankelijk van het aantal kinderen) 

Combi schminken met juweeltjes, glittertattoos en ballonvouwen alleen mogelijk vanaf 1,5 uur: € 120,- (ballonfiguren en schminkvoorbeelden kunnen van eenvoudig naar uitgebreid, dit is afhankelijk van het aantal kinderen)  

ALLE PRIJZEN ZIJN EXCL 45C/KM REISVERGOEDING HEEN EN TERUG VANUIT KWINTSHEUL EN EVENTUELE PARKEERKOSTEN

 

Voor meerdere uren/dagen, prijs in overleg

 

Designs zijn vooraf bespreekbaar. Boekt u ons voor grote evenementen dan werken wij uitsluitend met kleine designs om de rij zo kort mogelijk te houden en ieder kind toch tevreden te stellen

 

De meeste ballonnen die wij gebruiken zijn van het merk Sempertex. De latexballonnen zijn biologisch afbreekbaar (gooi ze wel weg in de grijze bak en laat ze niet slingeren in de natuur)

 

 

 

Op alle foto’s van ZippieZ rusten auteursrechten. Het is derhalve niet toegestaan beeldmateriaal van deze site te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van ZippieZ