Muurschilderingen

 

Werkwijze:

Als iemand contact met mij opneemt dan hoor ik eerst graag wat de wensen zijn. Dit kan aangevuld worden met een aantal afbeeldingen als er al duidelijke ideeen zijn.

Nadat ik een beeld heb gekregen van wat iemand wilt, kan ik een prijsopgave maken. Dit is een bedrag inclusief materiaal, btw en reiskosten (25 c/km heen en terug vanuit mijn woonplaats Kwintsheul en eventuele parkeerkosten)

Van te voren is het voor mij niet nodig om langs te komen. Ik maak een ontwerp en ter plekke projecteer ik de hoofdfiguren met een beamer op de muur zodat we samen goed het formaat en positie kunnen bepalen. De achtergrond e.d. schilder ik er dan om heen.

De prijs is afhankelijk van de afbeelding en het formaat. Een simpele grote schildering bv is minder werk als een kleine gedetailleerde schildering. Ik kijk dus naar hoe lang ik denk bezig te zijn met schilderen en aan de hand daarvan bereken ik de prijs.

De betaling kan contant, per Paypal, overmaken of met een Tikkie.

Meestal ben ik 1 a 2 dagen bezig met een muurschildering. De verf die ik gebruik is op waterbasis, dit is geurloos en droogt snel. Er kan dus dezelfde avond al in het kamertje geslapen worden. Voor de ondergrond geldt, hoe gladder, hoe mooier het resultaat. Maar hier ligt het ook aan de afbeelding, sommige afbeeldingen komen ook prima uit op een structuurmuur

Panelen:

Een alternatief voor een muurschildering is een paneel, meestal schilder ik dan op MDF. Het voordeel is dat u de afbeelding kunt verplaatsen als u de kamer tussendoor wilt veranderen en u kunt het paneel meenemen als u gaat verhuizen of verkopen. Een ander voordeel is dat ik de afbeelding eventueel kan uitzagen, dit geeft weer een heel bijzonder effect als hij opgehangen wordt.

Een paneel kan opgehaald worden in mijn woonplaats Kwintsheul of (afhankelijk van het formaat) opgestuurd worden. Voorbeelden van de muurschilderingen en panelen die ik heb gemaakt vindt u in Foto's muurschilderingen

 

 

Op alle foto’s van ZippieZ rusten auteursrechten. Het is derhalve niet toegestaan beeldmateriaal van deze site te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van ZippieZ