Schminken

 

"Schminken met ZippieZ" kunt u vinden op braderieen, eventementen, bedrijfsfeesten en kinderfeestjes.

Met schmink, glittertattoos en  ballonvouwen heeft u een leuke aanvulling op elk feest. Ook voor een bellypaint kunt u bij ZippieZ terecht.

Er wordt alleen maar gewerkt met professionele, in Nederland goedgekeurde producten zoals, Cameleon, PartyXplosion en Superstar. De schmink is op waterbasis en is dus makkelijk te verwijderen met zeep en water.

Bij de glittertattoos worden alleen maar veilige cosmetische glitters en lijm gebruikt, dus veilig te gebruiken op de tere huid. De glittertattoos kunnen 3-7 dagen blijven zitten en kunnen worden aangebracht op arm of been.

Prijzen (schminkvoorbeelden kunnen van eenvoudig naar uitgebreid, dit is afhankelijk van het aantal kinderen):

Schminken per uur: € 55,-

Glittertattoos per uur: € 55,-

Schminken en glittertattoos per uur: € 60,-

Schminken met juweeltjes per uur: € 60,-

Schminken met juweeltjes en glittertattoos per uur: € 65,-

Combi schminken met ballonvouwen alleen mogelijk vanaf 1,5 uur: € 110,- (ballonfiguren en schminkvoorbeelden kunnen van eenvoudig naar uitgebreid, dit is afhankelijk van het aantal kinderen) 

Combi schminken, glittertattoos en ballonvouwen alleen mogelijk vanaf 1,5 uur: € 115,- (ballonfiguren en schminkvoorbeelden kunnen van eenvoudig naar uitgebreid, dit is afhankelijk van het aantal kinderen) 

Combi schminken met juweeltjes, glittertattoos en ballonvouwen alleen mogelijk vanaf 1,5 uur: € 120,- (ballonfiguren en schminkvoorbeelden kunnen van eenvoudig naar uitgebreid, dit is afhankelijk van het aantal kinderen)  

Bellypaint: € 95,-

ALLE PRIJZEN ZIJN EXCL 45C/KM REISVERGOEDING HEEN EN TERUG VANUIT KWINTSHEUL EN EVENTUELE PARKEERKOSTEN

 

Designs zijn vooraf bespreekbaar. Boekt u ons voor grote evenementen dan werken wij uitsluitend met kleine designs om de rij zo kort mogelijk te houden en ieder toch tevreden te stellen. 

Voor meerdere uren/dagen, prijs in overleg

 

 

Op alle foto’s van ZippieZ rusten auteursrechten. Het is derhalve niet toegestaan beeldmateriaal van deze site te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van ZippieZ